Autorijschool Jaap van den Berg Simonshaven

Autorijles volgens de nieuwste inzichten!

INFO

De autorijlessen worden verzorgd door mij, Jaap van den Berg. Ik ben een zeer ervaren rijinstructeur. Dit jaar ben ik 12 jaar instructeur. Ik heb al enige honderden leerlingen naar hun rijbewijs gecoacht!

Ik ben altijd vriendelijk, rustig en duidelijk. Mijn doel is jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen!

Wil je een goede auto rijinstructeur? Een rijinstructeur die de tijd neemt voor jou en je behoeften op het gebied van rij-onderricht, dan moet je bij mij zijn. Gespecialiseerd in faalangst rijles! Altijd een persoonlijke aanpak. Een goede communicatie staat hoog in het vaandel bij mij.

Mocht je het rijbewijs reeds bezitten, maar heb je rijangst ontwikkeld? Ook dat kan ik oplossen met een bewezen aanpak.

Proefleskosten €17,95. Zoveel mogelijk thuis opgehaald en weer thuis gebracht! Andere afspraken in overleg mogelijk!CBR
Alle rijbewijzen worden afgegeven door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Rijschool Jaap van den Berg werkt samen met CBR Barendrecht, Rotterdam, Spijkenisse en Dordrecht. Daar worden dan ook rijlessen gegeven. De rijlessen zijn vanaf 50 minuten per les. Ik werk het liefst met 2 lesuren tegelijk. Mocht 2 lesuren niet uitkomen dan kan dat natuurlijk altijd aangepast worden.

Ik geef les volgens de RIS methode ( Rijopleiding In Stappen). Ik leid je zoveel mogelijk op via deze weg. Dit blijkt in de praktijk een zeer effectieve wijze te zijn om snel en zelfstandig auto te leren rijden. Ik heb daar een opleiding voor gevolgd en ben dus bevoegd RIS instructeur.

Het voordeel van een eenmanszaak zijn de korte lijnen. Als je belt krijg je mij direct aan de lijn en geen kantoor. Ook de appjes, sms-jes, mailtjes worden door mij persoonlijk beantwoord. Ik heb kantoor aan huis, dus weinig kosten. Vandaar dat de les -en pakketprijzen concurrerend zijn! Kortom geef je op en haal snel je rijbewijs!!ADRESGEGEVENS
Ring 17

3212LR Simonshaven

T: 06-53508932

E: motorberg@delta.nl